cabaret en theater van uitgeverij nanda

Plaza Patatta Musical - familievoorstelling 7+

Een vrolijk en swingend avontuur in ons theater. 'Plaza Patatta' is al tien jaar een geliefde kinderboekenserie, en nu is er eindelijk een spannende voorstelling (7+)!

Voor dit knotsgekke gezin loert vaak gevaar, maar daar willen ze even niet aan denken. Want Lotte wordt tien jaar - TIEN! Dat moet groots gevierd, want in Plaza Patatta zijn ze dol op verrassingen.

Maar de verrassing van dit feestje, is misschien per ongeluk een klein beetje gevaarlijk...

In de foyer van ons theater zijn creatieve Plaza Patatta-activiteiten te doen, dus kom gerust lekker vroeg naar de show!

(Toernee seizoen 2017-2018.)

Houston, we have a problem

'Houston, we have a problem' wordt door Silvester Zwaneveld geproduceerd in samenwerking met zijn collega's Emiel de Jong (Schudden) en Ruud Smulders (De blonde jongens en Tim).

(Seizoen 2017-2018)

Een kleine geschiedenis van bijna alles
Regels zijn regels

Silvester heeft het recht verworven om zijn nieuwe show te baseren op een populair wetenschappelijke bestseller. Het is geschreven door zijn held Bill Bryson: 'Een kleine geschiedenis van bijna alles'.

Het publiek weet na afloop eindelijk óók hoe het zit met de planeet, en hoe de mensheid tot hier is gekomen. Lachend slimmer.

Regels, je moet je er aan houden. Je kan ze breken. Je kan er schijt aan hebben. Je kan er naar leven. Je bent ze op dit moment zelfs aan het lezen. Regels. Wie verzint die ondingen en hoe bepalen ze ons leven? Sommige van ons zijn er meeloper door geworden, anderen anarchisten. De grote vraag is: Wie ben jij als het om regels gaat?

Koop hier de DVD.

 
 
 
 
Het recht van de sterkste
In de lift

In tijden van verval, recessies en geweld zit Silvester gewoon in de lift. Maar iedereen weet: Hoe hoger je komt, des te dieper je kan vallen.

Koop hier de DVD.

De vraag is of wij evolutionair voorbij onze uiterste houdbaarheiddatum zijn.

En als wij inmiddels evolutionair afval zijn, wat doen we dan nog met onze tijd op aarde? 

Het recht van de sterkste biedt hilarische visuele scènes, interactieve sketches, bloedstollende verhalen, filosofische overpeinzingen en sterke, harde grappen. Een indringende show met een ongezonde dosis humor.

Koop hier de DVD.