Nieuw in 2019

January 4, 2019

Voor het eerst in misschien mijn hele leven, heb ik nu goede voornemens gemaakt. Ik ben van plan om... meer te bellen. Ja, echt. Vanachter de computer heb ik graag en gemakkelijk contact met mensen, maar ik ben op een punt gekomen dat mijn projecten telefonische ondersteuning nodig hebben. Van mij, moi, de uitgeefster - die nu dus over haar koudwatervrees moet heenstappen.

 

Dan denk ik vooral aan het Project voor Leesplezier, dat ik vorig jaar mocht ontwikkelen - min of meer tot mijn eigen verrassing en met veel dank aan Mirelle Besselink, leesconsulente en onderwijsspecialist bij Kunstwerk! Bibliotheek Liemers.

Voor dit project lezen kinderen boeken en gaan ze aansluitend knutselen, muziek luisteren en/of koken. Superleuk, echt een aanrader als het gaat om leesplezier.

 

Blog gaat verder onder de foto.

Foto: een groep vijfdejaars werkt aan het project.

De eerste reacties zijn buitengewoon gunstig; kinderen vinden het leuk, ouders hebben complimenten overgebracht op ouderavonden en één school heeft vanwege dit project zelfs besloten het samenwerkingsabonnement met de bibliotheek te verlengen!

 

En nu... moet het woord worden verspreid. De aanbieders moeten vragen kunnen stellen om te weten of het ook voor hun kinderen in hun regio, van hun scholen, geschikt zal zijn. Iemand moet daar antwoord op gaan geven. Diegene ben... ik.

 

Vandaar dus mijn goede voornemen. Mevrouw de schrijfster/uitgeefster wordt in 2019 een beller! Zie ik er tegenop? Jawel, een beetje, een beetje... Maar ik kan het!

Ik begin bij de leesconsulenten en onderwijsspecialisten die ik al ken vanwege mijn schoolbezoeken. Dan gaat het vast vanzelf lopen en krijg ik de slag te pakken. Voor je het weet, moet je de telefoon nog uit mijn vingers zien te trekken!

 

Tot horens in 2019 - beware wanneer de telefoon rinkelt want misschien ben ik het!

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

January 14, 2019

January 4, 2019

December 28, 2018

December 28, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square