Dutchtuber: Dit is episch!

Met gratis Dutchtuber-POSTER.

Alleen via deze webshop!

De fantastische scheve Toren van Pisa

'De fantastische scheve toren van Pisa' is ontroerend, confronterend en juist heel positief! Het eerste kinderboek van Marc de Hond is een bijzonder persoonlijk onderwerp, aangezien Marc zelf pas na vele jaren zijn handicap leerde accepteren.

Prentenboek, 5+

Bestel dit boek

Het monstertje onder het bed
Koningsland

Een lief, klein monstertje kan niet slapen.Hij is bang voor het mensje dat elke avond op zijn bed ligt. Snel roept hij zijn vader voor hulp.

'Het monstertje onder het bed' is een gedicht van cabaretier en illustrator Silvester Zwaneveld.

Bestel dit boek

'Koningsland' is een avontuur in de ruimte en vertelt een ongelooflijk verhaal.

De elfjarige Timon moet op de vlucht voor de vreselijke Shaytan die zijn kasteel bestormen. Hier begint zijn koningsdrama langs zeven planeten, waar overal een van de zeven zonden centraal staat. Het ruimte avontuur van Timon is verrassend, bloedstollend, liefdevol en brutaal.

Jeugdroman, 10+

Bestel dit boek

Pluk van de slettenflat

In zijn leven als jonge brandweerman gaat alles hem makkelijk af. Vrouwen, seks, triootjes, alles lijkt te lukken. Maar als op vakantie Sanne niet onder de indruk van hem is, weet Pluk niet wat hem overkomt. Hij krijgt toch elke vrouw zo maar zijn bed in?

De oplossing die hij verzint om Sanne tussen de lakens te krijgen, komt hem uiteindelijk duur te staan... Pluk van de Slettenflat is grappig, sexy en spannend.

 

De uiterst grappige debuutroman van cabaretier Silvester Zwaneveld.

Bestel dit boek

Mijn hoogbegaafde kind & ik

Wat is er toch mis met die kinderen? Ze zijn huilerig, nukkig, boos - soms ronduit agressief. In andere gevallen zijn ze juist lui, teruggetrokken of gedragen ze zich afhankelijk. Ouders zitten vaak met de handen in het haar en weten zich geen raad. Totdat ze het eindelijk ontdekken: mijn kind is hoogbegaafd.

En dan?

Dan gaat de zoektocht verder, met vallen en opstaan.

 

Voor dit boek interviewde schrijfster Suzanne Buis, zelf hoogbegaafd, tien ouders van meer- en hoogbegaafde kinderen.

Bestel dit boek

Hoe word ik grappig?

Iedereen wil grappig zijn. Het is een heerlijk gevoel om mensen te laten lachen. Het is zelfs sexy. Maar het is ook vaak moeilijk, en het gaat ook nog weleens mis.

 

Met o.a. Guido Weijers, Veldhuis en Kemper, Eric van Sauers, Jan Jaap van der Wal, Joep van Deudekom, Howard Komproe, Pim Muda (Ashton Brothers), Ronald Goedemondt, Sara Kroos, Eric Koller en Hans Sibbel.

Bestel dit boek

Stijn en de liefde (incl. cd)

'Stijn en de liefde' is een overzicht van verhalen over de liefde, van Stijn van der Loo. Liefde die zo ruw kan zijn en soms ineens zo warm. Dit boek is een verzameling van zijn publicaties in de meest uiteenlopende literaire tijdschriften.

Daarnaast is 'Stijn en de liefde' een muziekproject, met liedjes die schrijnen en zalven - liedjes voor onder de huid.

Bestel dit boek met cd

albums/cd

 
 
Koningsland

Bij het jeugdboek Koningsland, maakte componist Stijn van der Loo een orkestrale cd. Het is de 'filmmuziek' van het boek. Wij hebben het 'leesmuziek' gedoopt.

Koop deze cd op iTunes.

Plaza Patatta is de superleuke serie, met echte 'real life' activiteiten! Op deze cd staan de liedjes: het themalied, plus de vrolijke liedjes over personages!

Koop deze cd op iTunes.

Plaza Patatta
 

Zoveel vrolijke (prenten)boeken leveren heerlijke liedjes op! Deze CD is gezellig, met grapjes en gesprekjes. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Koop deze cd op iTunes.

Boekenliedjes
Schrijfster van beRoep

Nanda Roep schrijft kindermuziek in de traditie van de 'Stratenmaker op zee'-show. Het is kleinkunst, met hier en daar een grapje en verrassend taalgebruik.

Koop deze cd op iTunes.